Achtergrond

Wie ben ik
Mijn naam is Natasja van den Tillaard, ik ben Natuurgeneeskundig energetisch therapeut en Creatieve therapeut. Dit doe ik in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde, waar ik mensen begeleid bij hun levensvragen en de reis naar binnen.

Sinds 1992 ben ik werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg en het voortgezet onderwijs. Tijdens dit werk kwam ik erachter dat het begeleiden van mensen bij hun groei en ontwikkeling één van mijn grootse passies is. En dat ik hier mijn mediamieke en paranormale gave heel goed bij in kan zetten. Om meer inzicht te krijgen ben ik me al op jonge leeftijd gaan verdiepen in Reiki, Sjamanistisch healen en Helende reizen.

Later heb ik, om me als professional op therapeutisch vlak te ontwikkelen, opleidingen gevolgd aan het HGU hogeschool voor Geesteswetenschappen en aan HJBC waar ik ben afgestudeerd als natuurgeneeskundig paranormaal therapeut. Daarnaast heb ik in 2012 aan het Arthur Findlay College te Stansted workshops gevolgd in Mediumschap.

De diverse opleidingen hebben me geleerd om de levensprocessen die mensen doorlopen op fysiek, emotioneel, psychisch en op zielsniveau, te zien en doorzien. Mijn persoonlijke levenslessen hebben me geleerd wat dit precies inhoud in de praktijk. Zij zorgde ervoor dat ik met mijn hele hart betrokken ben bij wat ik doe, om mensen te steunen in hun weg naar zichzelf te worden en naar innerlijk welzijn.