Begeleiding spirituele ontwikkeling

Spiritueel ontwikkelen en spirituele groei ervaren is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het betekent dat u de zelf gecreëerde droom en illusie en waarin u zich begeeft, beetje bij beetje gaat doorzien. De ziel verlangt er naar om zich te ontwikkelen en om de gordijnen van onbewustheid open te schuiven. Om geheel in vrijheid en als zichzelf te kunnen leven. Via het gevoel, in beelden, in weten en door middel van uw intuïtie spreekt de ziel tegen u. Om te kunnen ontwikkelen is het belangrijk om te leren luisteren naar deze intuïtie, gevoelens en naar die innerlijke stem.

We zijn vaak zo gewend om te voldoen aan de verwachtingen van onze omgeving, relaties en werkverplichtingen dat we onze eigen behoeftes opzij zetten. Het respecteren van uw eigen gevoel en intuïtie helpt bij het vinden van uw eigen pad. De aanwijzingen vinden we binnen in onszelf. We weten eigenlijk alles al wat we nodig hebben. We hoeven alleen weer te leren luisteren naar onze ziel en haar taal te leren verstaan. Uw eigen gevoel en weten zal u vertellen waar uw hart en ziel naar verlangen. Zij vertellen u wat de sleutel is…

Tijdens de begeleiding help ik u om weer in contact te komen met uzelf en om de taal van uw ziel te leren verstaan. Mocht u stuiten op een blokkade of hindernis kunnen we de begeleiding als u dat wenst, ondersteunen met een energetische behandeling of combineren met een regressie of innerlijke reis.

Transformatie
Een andere vorm van spirituele ontwikkeling is de transformatie. De fysieke lichamen van voornamelijk lichtwerkers gaan in deze turbulente tijden door een groot transformatieproces en grote DNA veranderingen. De evolutie van de aarde bevindt zich momenteel in een stroomversnelling. Het gaat eigenlijk over de wederopbouw van de universele mens op aarde in zijn oorspronkelijke vorm. Vaak ervaren mensen allerlei overgangssymptomen die te maken hebben met de kwantumsprong van bewustzijn. Veel symptomen zijn te wijten aan het feit dat de hogere energiefrequenties botsen met de nog resterende lagere energiefrequenties die nog in de lichamen vastgehouden worden. De symptomen kunnen van allerlei aard zijn.

Een opsomming van de symptomen, die zich kunnen voordoen, lees meer…

Heeft u nog vragen? Neem gerust even contact met mij op.