Contact

Natuurgeneeskundige Praktijk Natasja Antoinetta Digna
De praktijk is gevestigd direct onder Den Bosch in Sint-Michielsgestel, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Heeft u vragen over therapievormen, begeleiding en workshops. Of voor het maken van een afspraak voor een telefoon-, mail- of praktijkconsult. Stuur dan een bericht via:

Ik ben bereikbaar op maandag t/m vrijdag. Omdat ik vaak in consult ben tijdens de openingsuren. Is het handig om een boodschap via Whatsapp of een email te sturen. Hierop kan ik vaak sneller terug reageren. Uw mail en berichtjes die ik in het weekend ontvang, worden vanaf maandag beantwoordt.

Als u na een paar werkdagen nog niets vernomen hebt kijk dan even in uw spambox. Het kan soms zijn dat de mail daarin is beland. Voor de zekerheid zou u dan ook een berichtje via whatsapp kunnen sturen. Deze worden wat sneller opgemerkt.

Het maken van een afspraak voor een telefonisch of e-mail consulten of een consult in de praktijk kan op:

  • maandag van 16.00 tot 19.00
  • dinsdag van 11.00 tot 19.00
  • woensdag van 11.00 tot 19.00
  • donderdag van 11.00 tot 19.00
  • vrijdag van 12.00 tot 16.00
  • Lees meer…

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en bij anonieme nummers worden niet opgenomen.

Met het versturen van een mailtje aan de Natasja Antoinetta Digna van Natasja van den Tillaard, ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

De praktijk voor natuurgeneeskunde is voor jong en oud en mens en dier… dieren zijn dan meestal ook aanwezig in de praktijk. Mocht u bang zijn voor honden laat het me even weten dan gaan Saartje en Silas even spelen in de tuin. ?