Contact

Natuurgeneeskundige Praktijk Natasja Antoinetta Digna
De praktijk is gevestigd direct onder Den Bosch in Sint-Michielsgestel, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Heeft u vragen over therapievormen, workshops of voor het maken van een afspraak:

  • Een afspraak maken voor een consult in de praktijk kan van dinsdag t/m donderdag van 11.00 tot 18.00. In het streven om het maken van afspraken efficiënter te laten verlopen kan u via Whatsapp 06-22385826, per mail (info@natasjaantoinettadigna.nl) of via het onderstaande contact formulier een afspraak maken. Als u na een paar dagen nog niets vernomen hebt kijk dan even in uw spambox. Het kan soms zijn dat de mail daarin is beland.
  • Telefonisch of e-mail consulten afspreken kan van maandag t/m donderdag van 11.00 tot 18.00 en vrijdag van 11.00 tot 14.00. Graag via sms/whatsapp 06-22385826 een afspraak maken. Of per mail (info@natasjaantoinettadigna.nl) of via het onderstaande contact formulier. Lees meer…

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en bij anonieme nummers worden niet opgenomen.

Met het versturen van een mailtje aan de Natasja Antoinetta Digna van Natasja van den Tillaard, ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

De praktijk voor natuurgeneeskunde is voor jong en oud en mens en dier… dieren zijn dan meestal ook aanwezig in de praktijk. Mocht u bang zijn voor honden laat het me even weten dan gaan Saartje en Silas even spelen in de tuin. 😉