Transformatie proces

Als we ervan uit gaan dat de zin van het leven, het leren van levenslessen is. En dat de ziel deze ook graag willen leren omdat dit onderdeel is van zijn zielenmissie. Dan is het logisch dat de relatie in deze tijd van bewustwording ook gaat veranderen.

De lessen die we tijdens ons leven wilde leren waren voorheen vaak onzichtbaar voor ons. Maar nu ervaren we ze veel duidelijker omdat we naar bewustwording gaan. Daarmee krijgen we inzicht en mogen we ons Karma nu los gaan laten zodat we van overleven, naar bezield leven gaan, en gaan co-creëren.

De spiegels binnen onze relaties en vanuit onze omgeving komen in de vorm van emoties of negatieve gevoelens naar de oppervlakte. En zo kunnen we onze oude pijnstukken en blokkades naar boven halen in het licht. Als we zien wat er in zo’n een spiegel naar ons terug gespiegeld wordt. Dan weten we wat er in onszelf geheeld mag worden.

Door dit hele proces komen we in heelheid in het licht en kunnen we weer een echte hartsverbinding met onszelf maken. We kunnen onszelf weer accepteren en waarderen zoals we zijn. Waardoor we ook weer een ware hartsverbinding met een ander kunnen maken. Heeft u vragen, ik help u graag om inzichten en handvatten aan te reiken die u echt verder helpen in uw proces.