Visie

De reis naar binnen is de belangrijkste reis die men als mens tijdens zijn leven kan maken. Door steeds weer het pad naar binnen te bewandelen komen we in onze eigen kracht, schoonheid en kwaliteit.
Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik kijk naar de mens als geheel. Het mens zijn bestaat niet alleen uit een lichaam maar wordt ook gevormd door mentale, emotionele, sociale en spirituele aspecten.

Door onder andere energetische-, creatieve- of innerlijke reis therapie kan ik u begeleiden en helpen om deze reis voor uzelf te maken. Energetische therapie is een totaal behandeling op alle lagen van het lichaam en de geest. Dit betekent dat we zowel aan lichamelijke als psychische processen wordt gewerkt. Tijdens de behandelingen zal duidelijk worden wat uw lichaam u wil vertellen, wat het is dat uw gezondheid beïnvloed en wat er voor nodig is om uw klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen weg te bewandelen. Samen met de client wordt gekeken naar de hulpvraag. Het is persoonlijk maatwerk en het verschil per keer, per client. Het is een samenspel in de zoektocht om de client dichter bij zichzelf te laten komen. Vanuit de hulpvraag wordt contact gelegd met het lichamelijk, mentaal en energetisch vlak om zo de problematiek aan te pakken. Om zo de balans tussen lichaam en geest ter herstellen.